Helen Edvinsson

Ampilio värvar Helén Edvinsson

Den växande marknadsföringsbyrån Ampilio värvar Helén Edvinsson, med 10 års erfarenhet från mediebranschen, till rollen som försäljningschef.

“Vi har länge letat efter en person som kan axla en av våra nyckelroller som försäljningschef. I Helén har vi hittat en ledare med lång erfarenhet från mediebranschen. Med hennes senaste roll som marknadsansvarig och hennes 8 år innan dess som försäljningschef på Internet broker, var detta en perfekt match. Hos oss kommer Helén att få fortsätta utveckla vårt team av erfarna projektledare, samt ansvara för uppföljning och leverans av projekt till våra kunder.” – Peter Bergdahl, VD.

Helén tillträdde som försäljningschef 2 januari och har erfarenhet från andra mediebolag och den lokala digitala försäljningen från bland annat Schibsted med sajter som Hitta.se, Blocket och Bytbil.

Ampilio har 2 kontor i Sverige och 1 kontor i Spanien. Helén kommer att vara kontorschef och försäljningschef för kontoren i Västerås & Örebro.

“Jag ser verkligen fram emot att leda och utveckla Ampilios säljorganisation i den tillväxtfas man befinner sig i!

Ampilio som bolag besitter en bred och lång erfarenhet inom mediebranschen, och tillsammans med kompetenta och drivna projektledare & produktionsavdelning skapar vi förutsättning för att stärka varumärket både på den svenska och internationella marknaden.” – Helén Edvinsson, försäljningschef.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *