Facebook

Facebook-kampanjer är till en stor fördel för dig som företagare då ni kan synas digitalt utan att behöva betala en fast summa. För många omätbara medier såsom tidningar och radio betalar du oftast för något du inte kan mäta resultatet på. Med en Facebook-kampanj betalar du därför bara för antal klick och ser direkt vilken effekt kampanjen har.

Varför ska du annonsera på Facebook?

Det är ingen nyhet att in princip alla i Sverige som har tillgång till internet använder Facebook dagligen. Du, som företagare, behöver därför syns där alla är och ständigt visa att du finns och påminna om din existens. Du visar därför att du finns genom att vara där det händer.

Facebook-kampanjer är enkla att göra, prisvärda och har en snygg design som lockar nya kunder. Du kan också skräddarsy din annons efter vilket mål du har med kampanjen. Allt detta tillsammans kräver att du korrigerar ditt material flera gånger i vissa fall, för att kampanjen ska bli så bra som möjligt. Vi jobbar därför alltid med efterkorrigering och finslipar kampanjen till den när maxat resultat.

Prata med en av oss på kontoret

Ring direkt