Hur vi skapar digital framgång & förbättrar er marknadsföring

Vi är ett team som brinner för ny teknik och effektiva resultat från marknadsföring. Vi söker intelligenta, tekniskt kunniga, roliga människor till vårt team som strävar efter att att digitalisera media en gång för alla. Låter det som dig? Kolla in våra lediga tjänster nedan!

Är ni redo att marknadsföra er på riktigt?

Vi är er marknadsföringspartner som tar ett helhetsgrepp om hela er digitala närvaro. Flera av våra kunder kallar oss för deras marknadsavdelning.

Digital Marknadsföring

Digital marknadsföring är ett brett område och utvecklingen går snabbare för varje år. Det tillkommer nya kanaler och nya medier med olika egenskaper. Att välja rätt media eller plattform att synas i blir allt svårare. Ni behöver inte bara en digital strategi, ni behöver en marknadsplan som tar ställning till alla digitala kanaler. Vi ser nu att utslagningen har börjat av de som ännu inte har en plan för kommunikationen med sina kunder när den nu uteslutande sker digitalt. Medellivslängden för ett företag från start till avveckling(konkurs) har sjunkit från 60 år till 16 år.

Vi följer digitaliseringen av svenska företag på nära håll och samarbetar med de ledande leverantörerna av annonser och synlighet för att skapa de mest lyckade kampanjerna och strategierna för våra kunder. Allt för att du ska fokusera på din verksamhet och känna dig trygg med att vi framtidssäkrar din marknadsföring.

"Vi kallar det mediarådgivning, ni får ett dedikerat team som först analyserar er verksamhet, går igenom ert behov, förutsättningar, budget och mål för att skräddarsy en marknadsföringsplan som gör att ni når era mål. Ni får en personlig projektledare som hjälper er från grunden med genomgång av olika kanaler på internet, exempelvis sökmotorer, sociala medier, banners och er hemsida."

Alla våra kunders lösningar är unika.


Fullservice

Att vara en byrå med fullservice innebär att vi har alla tjänster och produkter som krävs för att vara er dedikerade samarbetspartner och följa er genom hela er kunds köpresa, både digitalt och analogt. Enkelt förklarat finns det ingenting inom marknadsföring vi inte kan göra. Vi har egen produktion av det mesta vi erbjuder, annars samarbetar vi med andra partners för att hitta den bästa lösningen, helt oberoende och transparent.

Oavsett hur morgondagen ser ut är våra kunder trygga med att vi arbetar med de ledande digitala kanalerna

    Ni får:

  • - Ett företag för alla era marknadsföringsbehov

  • - Löpande rådgivning & uppföljning

  • - Rapporter på alla era investeringar


Våra analytiker jämför olika erbjudanden från våra leverantörer och skräddarsyr en lösning anpassade efter era förutsättningar, budget och mål. Utifrån detta tas en medieplan fram som grundligt visar vilka medier som kommer att användas och vilken budget som ska investeras på respektive kanal.