Instagram

Engagera och påverka era kunder

Instagramannonsering är ett effektivt sätt att annonsera mot er primära målgrupp och verkligen skjuta prick mitt in i den. Instagram är ett ypperligt medie för att skapa engagemang och samhörighet kring ert varumärke.


Instagramannonsering
Just nu ger vi nya kunder ett presentkort på 750 kr att spenderas på annonsering på Instagram via ampilio. Fyll i din E-post nedan för att ta del av erbjudandet.

Målgruppsanpassning

Fördelen med Instagram och övriga sociala medier är att vi kan hjälpa er med att nå rätt kunder utan att behöva spendera en massa pengar på mottagare som inte är er målgrupp. Genom att dra nytta av vår erfarenhet och analytiska förmågor så vinner våra kunder stora fördelar gentemot sina konkurrenter. Kortfattat kan man sammanfatta Instagramannonsering som komplext men billigt(lågt CPM) när man väl har kompetensen.

Målgrupp
data-analys

Analys av data

Vi har under åren hjälpt bilmärken, revisorer, optiker m.fl att över tid påverka sina primära målgrupper så att kunden väljer våra uppdragsgivare. Med hjälp av analys av data och strategi så skjuter vi mitt i prick.

Grafik och utformning av annonser

Anledningen till populariteten i att använda sig av Instagram ligger i det grafiska. Med en vanlig smartphone kan man som användare skapa bilder och videos som för några år sedan bara fotografer kunde göra.
Vi vet vilka annonser som fungerar bäst utifrån bransch, demografi och era mål.

grafisk design
optimerade-resultat

Optimering av kampanj

Efter att annonserna börjat visas så slutar inte vårt jobb, det är nu det börjar! Genom att dagligen följa engagemangsnivå så optimerar vi annonserna i dess utformning och budskap till fulländning.