Bli en i teamet

Webbstrateg/SEO och UX-expert

Ampilio fortsätter att växa och nu letar vi efter ytterligare en kollega och vän som är en grym webbstrateg med fokus på användarvänlighet och sökmotoroptimering. Vi har ett stort hjärta som slår för digital marknadsföring och söker dig som delar samma passion för den digitala världen.
Du har erfarenhet av webbutveckling och de plattformar som nu är gällande, framförallt wordpress. Men även kunskap i html, php och grafiska program.
Du är bekväm i analysverktygen Google Analytics och Search Console för att skapa konverteringsoptimering i världsklass och SEO som gör att vår kunds hemsida rankas högre än deras konkurrenters. Förutom det tekniska är innehållet i text på hemsidor avgörande för hur väl en hemsida syns på Google, därför är det viktigt att du känner dig helt trygg med att skriva texter på svenska.
I ditt arbete är du självgående, proaktiv och mån om att hänga med i nya relevanta uppdateringar och utvecklingar i branschen.
Som person tror vi att du är driven, nyfiken och målmedveten. Du är analytiskt lagd, gillar problemlösning och är noggrann. Vi tror också du är prestigelös och gillar att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Jobbet som webbstrateg på Ampilio innebär att du tillsammans med teamet planerar och utför olika uppdrag.
I det operativa arbetet ingår både att ta fram, presentera och utföra projekt tillsammans med våra medierådgivare och våra kunder.
Kort sagt är du en viktig kugge för att överträffa kundernas önskemål och beställning.
Du kommer jobba i en bransch som ligger i framkant när det gäller utveckling och digitalisering. Därför satsar vi mycket på kompetensutveckling av vår personal. Både via föreläsningar som genom interna och externa utbildningar, oftast hos våra partners Google, Facebook. Under året har även hela vår produktionsavdelning deltagit på världens största tech-konferens, websummit, i Lissabon.


Ansökan mailas till info@ampilio.se senast den 31 december.
Märk din ansökan “webbstrateg”

Fyll i er ansökan

Fyll enkelt i er ansökan igenom att klicka er vidare till formuläret