Kunder

Några av våra nöjda uppdragsgivare

Våra kunder kommer från olika branscher och är alltifrån start-ups till stora etablerade koncerner. Gemensamt för alla är att vi ser till att deras kunder väljer dom istället för att välja deras konkurrenter. Här nedan kan du läsa mer om några av våra kunder.


Toyota – Flera återförsäljare

Kundresan för inköp av en bil har gått från att vi tidigare i snitt besökte 5 bilhallar tills nu 0,7 innan köpet genomförs. Detta har i grunden förändrat förutsättningarna för den enskilda bilåterförsäljaren och hur kommunikationen och marknadsföring mot sina viktigaste kunder nu måste göras. Från att ha annonserat i en tidning med ett budskap för alla mottagare till att nu med målgruppsanpassning vara relevant för kunden på de medier vi alla dagligen konsumerar.

Toyota emblem

Vi på Toyota i Sandviken har tack vare Ampilio ökat vår digitala framgång och träffar nu bättre i vår marknadsföring. Det har gett oss mer tid till vår kärnverksamhet och ökad försäljning!

Toyota i Sandviken

Forsberg måleri
forsberg-maleri.se

Forsberg Måleri

Forsberg måleri är ett ledande måleriföretag i Örebro. Som alla andra företag så fanns ett behov av en ny hemsida som konverterar rätt besökare till kunder, i Forsbergs fall företag och organisationer. Dom får nu så gott som dagligen ett kvitto på att skillnaden i att ha en enkel informativ hemsida och en säljande, konverterande hemsida är såväl ökad försäljning som kundnytta.

Forsberg Måleri logotyp

Tack för att ni gjorde Forsberg måleri hemsida fantastisk! Bra service och kontakt hela vägen. Rekommenderar verkligen Ampilio och deras team.

Louise Lövkvist | Forsberg Måleri

M Bilar

M Bilar är den ledande återförsäljaren för BMW i Mellansverige. Kunden har många olika modeller för olika målgrupper. För att lyckas nå ut till rätt kund med rätt budskap vid rätt tidpunkt är det av största vikt att analysera data från deras försäljning och deras mål för att skapa annonser med rätt content och budskap.

BMW emblem

Genom att nu följa kunden över tid oavsett plattform med målgruppsanpassade budskap har konverteringarna ökat avsevärt jämfört med tidigare medieval!

M Bilar
MBILAR
mbilargroup.nu
Bra mässor
bramassor.se

Bra Mässor

Bra Mässor är en av Sveriges ledande arrangörer av branschmässor. Tillsammans har vi tagit fram en plan baserat på grundlig analys för hur Bra Mässor ska locka fler utställare och besökare till sina mässor. Utgångspunkten har varit att över tid målgruppsanpassa budskapen för att skapa relevans för de primära kundgrupperna samt säkerställa ett bra resultat.

thumbnail bra massor

Ampilio har med bravur ansvarat för marknadsföringen för ett flertal av våra mässor.

Bra Mässor

Din Körskola

Dom hade i flera år annonserat med hjälp av Google Ads men var inte nöjda med utfallet på grund av att de tidigare anlitat en mediebyrå som såg deras verksamhet som en i mängden och lösningen blev därefter, ett antal sökord generella för branschen men inte anpassade efter just deras verksamhet.

Abraham VD DinKörskola

Genom att nu följa kunden över tid oavsett plattform med målgruppsanpassade budskap har konverteringarna ökat avsevärt jämfört med tidigare medieval!

Abraham | Din Körskola
Skärmbilder på DinKörskola.se
dinkörskola.se
Svenska Lacrosse förbundets webbplats
lacrose.se

Svenska Lacrosseförbundet

Svenska Lacrosseförbundet som är ett riksidrottsförbund kontaktade oss då dom var på jakt efter en modern hemsida som hjälpte till att sprida kunskapen om Lacrosse samt öka antalet utövare. Valet föll på oss tack vare att vi alltid bygger hemsidor kundanpassat och unikt utifrån användarnas beteenden och kundernas mål.

Sweden Lacrosse logotype

Från första kontakt till färdigställande av vår nya hemsida har Ampilio tagit hand om allt, kändes mycket tryggt!

Styrelsen | Sweden Lacrosse

Lindesbergs Kommun

Lindesbergs Kommun hade samma problem som alla andra kommuner när det kommer till rekrytering. Dom förlitade sig på att alla fortfarande läser den lokala morgontidningen och är ute och letar jobb via dom traditionella kanalerna. Nu hjälper vi dom att hitta den kompetens som dom behöver på de medier de befinner sig på.

Lindesberg Kommun sköld

Vi rekryteringsannonserade tidigare genom tidningar. Med Ampilios hjälp så når vi nu de kompetenserna som vi är i behov och till en lägre kostnad!

Lindesbergs Kommun
Skärmdump på Caravan Eskilstunas webbplats

Caravan

Likt bilåterförsäljarna så står husvagnsåterförsäljarna inför samma utmaning, nämligen att inte bara konkurrera på pris för den specifika modellen utan att få kunden att förstå vilken skillnad i kundupplevelse och service man får genom att köpa husbilen eller husvagnen via Caravan istället för hos någon annan. Genom att vi fokuserar på just detta så vinner Caravan kundlojalitet över tid istället för att enbart sälja en husvagn.

Caravan Eskilstuna Logotyp

Ampilio hjälper oss att bli mer träffsäkra i marknadsföringen. Skillnaden märks i resultatet!