Hemsida

Hemsidan – Er viktigaste medarbetare

Hos oss får ni en dedikerad webbutvecklare som täcker in hela ert behov och som tryggt guidar er genom projektet. Vi skapar alltifrån enklare hemsidor för det lilla företaget till konverterande webbplatser som ökar er försäljning och lönsamhet.


Ansiktet utåt

Hemsidan är skyltfönstret för ert företag. Oavsett vilken bransch ni verkar i så är hemsidan central i din kommunikation med era kunder, såväl nya som befintliga.

crop 0 0 256 256 0 store
high-five

Din hemsida är en av dina viktigaste medarbetare, den jobbar dygnet runt, året om med att besvara era kunders frågor. Den sköter kassan för de som vill handla. Den föreslår mervärden så att era kunder blir ännu nöjdare. När nya medarbetare söker sig till er går dom in på er hemsida innan dom skickar sin ansökan. Kort sagt: årets medarbetare!

Gör en hastighetsanalys
Vill du testa hastigheten på din hemsida? Fyll i uppgifter nedan.

Vi ser en stark koppling mellan de företag som är ledande inom sin bransch oavsett om det är advokater och revisorer eller målare och byggare. De som har en bra hemsida är ofta det ledande företaget och de som har en dålig eller ingen alls är de som inte får några förfrågningar.

wordpress logotype 3D

Vi 🧡 WP

Vi älskar WordPress då det är ett flexibelt CMS-system som även tillåter dig att enkelt använda, administrera och uppdatera sidan utan krav på tekniskt kunnande.

Utöver det så kan man enkelt använda gränssnittet för att bygga mer komplexa hemsidor.

För de mer avancerade lösningarna så har vi även expertis inom JavaScript, Python, Golang och PHP.
En hemsida ska vara innehållsrik för användarna, snabb, säker och mobilanpassad. När dessa faktorer är uppnådda så blir hemsidan konverterande oavsett om målet med hemsidan är att man ska ladda ner en bruksanvisning, köpa en skottkärra eller beställa en hemstädning.

första steget

Landningssida

En bra landningssida är en förutsättning för att lyckas med ditt SEO-arbete eller dina Google Ads. Men en landningssida kan även användas till att serva dina kunder för ett givet behov. Genom att ha landningssidor som guidar kunden till en lösning på dennes problem så kan du öka konverteringarna.

En bra konverterad landningssida hjälper även era fysiska säljare att öka antalet leads genom att samla in e-postadresser, förfrågningar, nedladdningar etc.

Landningssidor för olika ändamål exempelvis vid mässor, lansering av en ny bilmodell eller ett event gör att du inte behöver bygga om din hemsida.