Google 🧡 din hemsida = sant?

Sökmotoroptimering (SEO – Search Engine Optimization) är ett samlingsnamn för alla de insatser som görs för att ranka din hemsida högre upp i sökmotorerna.

Sökmotoroptimering innebär optimering för fler sökmotorer än Google, t.ex. Bing. Men den övervägande majoriteten använder sig ändå av Google för att söka fram allt från närmsta nattöppna bensinmack, till att ta reda på hur många bultar det finns i Ölandsbron. Därför används oftast begreppet sökmotoroptimering på Google.

Målet med Sökmotoroptimering

Målet med sökmotoroptimering är precis som överskriften beskriver att få Google att tycka att din sida är mer relevant än din konkurrents sida. Och för att komma fram till vilken som är mest relevant är användaren den viktigaste komponenten både för dig, din hemsida och för Google. Om Google visade en irrelevant sida för användaren finns risken att man byter sökmotor till Bing eller Yahoo. Därför är det avgörande för alla sökmotorer att lista ut exakt vad sökaren förväntar sig för svar på just den unika sökningen.

kopa google sokord

Ta kontroll över din hemsida

Testa din hemsida gratis

Hur sökmotoroptimerad är den?

SEO:s tre områden

Läs vår guide om hur sökmotoroptimering fungerar.

Upptäck möjligheterna med SEO

Kontakta oss. Tillsammans utforskar vi bästa vägen för att växa din verksamhet.

Vi tar er hemsida högst upp på Google

Google rankar alla hemsidor utifrån flera parametrar för att göra träfflistan relevant för just den individen som söker. Därför är en bred sökbarhet ett måste.

Vissa använder ett specifikt eller generellt sökord när de söker efter dina tjänster, medan andra beskriver sitt problem eller önskan i detalj i hopp om att finna rätt lösning.

SEO hjälper ditt företag att synas på rätt sätt. Denna typen av marknadsföring är ett viktigt och lönsamt verktyg för att ditt företag ska få rätt kunder för att nå lönsamhet och tillväxt. Ha därför som vana att då och då göra en sökning på Google på dina nyckelord för att se hur din hemsida rankar.

Sökmotoroptimering
Sökmotoroptimering Google
push marketing small

Traditionell marknadsföring utgår från att det är den som säljer varan som bestämmer hur man ska köpa den och vilka ord man ska använda för att beskriva den. Med SEO är det tvärt om!

Enkelt förklarat innebär SEO (alltså sökmotoroptimering) att man vänder på begreppen och

låter kunderna själva bestämma hur de vill beskriva sina behov och framförallt hur och när de vill köpa varan eller tjänsten.

Därför kallar vi begreppet att synas på Google för basmarknadsföring. Genom att varje dag finnas för alla de människor som har behov av just dina tjänster så kan Google bli din viktigaste säljkanal.

Sökordsannonsering
Just nu bjuder vi på 750 kr till nya kunder att spenderas på Google Ads! Fyll i din E-post nedan för att ta del av erbjudandet.

Vill du synas på Google?

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig projektledare som hjälper er från grunden samt ett dedikerat team som analyserar er verksamhet, ert behov samt budget för att skräddarsy en plan som gör att ni når era mål. Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss!