Webbshop

Sälj dina produkter direkt från din hemsida

Tänk att du går in i en butik på stan som säljer skor men när du kommer innanför dörren så hittar du inga priser, ingen information eller personal. Så skulle ju en butiksinnehavare aldrig göra, precis på samma sätt fungerar vi människor när vi handlar på nätet. En webbshop ska därför hjälpa ert företag att sälja mer. Varje kund som kommer in på er hemsida är där av ett syfte och behöver därför få svar på sina frågor för att denne ska bli kund hos er.

credit card

Hur jobbar vi med webbshoppar?

Vi älskar att använda oss utav WordPress och deras e-handelslösning; WooCommerce. Den har alla lösningar som en bra webbshop behöver såsom säker betalning och möjlighet att lägga in obegränsat antal produkter på hemsidan. Vi hjälper er därmed att ta fram den mest optimala tekniska lösning. Den tekniska lösningen för dig blir då grunden till en bra webbshop men det är lika viktigt med en bra struktur och att er hemsida konverterar bra. Våra experter kan därför också hjälpa er med att få en så hög konverteringsgrad som möjligt.

Tack vare vårt samarbete med Cloudify AB som är ett IT- och systemutvecklingsföretag med Svenska projektledare och Indiska utvecklare gör att vi även har kapacitet och teknisk kunskap för att bygga kvalificerade E-handelslösningar med integrationer mot affärssystem och multikanalsförsäljning.