IMG 7096 e1569826531899 1024x700 1

Möt vår partneransvarige

Henni Hellström

Jag är medierådgivare och projektledare för våra partners. Innan Ampilio har jag har jobbat med marknad- och mediakommunikation, utvecklingsprojekt, event och varit kundansvarig. 

Jag är en energisk person som anser att med rätt strategi, mindset, kunskaper och kompetens når man upp till vilka mål man än sätter! Jag är en kreatör som skapar metoder och strategier för att skapa meningsfullt innehåll i livet. Jag är en kameleont och trivs bäst i olika kontext oberoende av språk och företagskultur! Kort och koncist – En storstadstjej i en mellanstor stad. 🙂 

Jag vill alltid hitta en lösning oavsett vad frågan handlar om. Kunden ska veta att jag hjälper till hen att hitta den mest optimala lösningen som är skräddarsydd just för hen! Jag brinner för en riktig bra marknadsföring! För mig är det viktigt att vara unik och se till att kommunicera det till sina kunder och klienter. Jag brinner även för kundupplevelsen. Känslan är A och O! Att vara digital och kommunicera med hjärtat är kärnan! Kunderna ska veta att jag har ett genuint intresse att det går bra för dem!

Det bästa med att jobba här är att alla dagar ser annorlunda ut. Vi har en fantastisk bredd på våra kunder från olika branscher. Vi har även bredd på kunskaper inom digital marknadskommunikation och vi är en fantastisk team på Ampilio – Det är därför vi kan skapa och skräddarsy den mest optimala lösningen för varje kund. Vi är alla starka ledare och har en modern och coachande sätt på nå våra mål! Mitt favoritcitat är: ”Don´t wait for the opportunity – Create it!”

Var unik, tro på dig själv och dina kunskaper och kompetens, kommunicera det till dina kunder och skapa resultat över förväntan! Jag blir riktigt glad när jag totalt överträffar mina kunders förväntningar. 

Jag kommer finnas på Ampilio under väldigt många år och växa tillsammans med företaget. Jag har som mål att ha en viktig roll i företaget som en ledare/chef. Jag kommer att jobba även mer med föreläsningar på olika events och vara ansvarig för utvecklingsfrågor.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *