Vi skapar digital marknadsföring

Vilka vi är

Vi är ett team som är dedikerade våra kunders framgång. Alla som arbetar på Ampilio har lång erfarenhet från marknadsföring, reklam & digitalisering. De flesta av oss har tidigare karriärer hos våra leverantörer, stora mediehus och utbildning på högskolenivå inom vårt område.

Med vår erfarenhet hjälper vi våra kunder med digitala inköp och strategier, istället för att bara sälja 1 produkt eller klick.

Vi är certifierad partner både hos Google & Facebook.
Ni når oss enkelt på 021-444 02 20 eller ring direkt till någon av våra underbara kollegor, direktnummer hittar ni här nedanför.

VILKA VI ÄR

Vår bakgrund

Vi utbildar oss kontinuerligt genom kurser, föreläsningar och utbildningar från våra samarbetspartners. Vi är certifierad partner både hos Google & Facebook. Ni når oss enkelt på 021-444 02 20 eller ring direkt till någon av våra underbara kollegor, direktnummer hittar ni här nedanför.

Lucas Örnfeldt

Lucas Örfelth

Key Account Manager

Fredrik Rosenqvist

Fredrik Rosenkvist

Digital strateg/Projektledare

Peter Bergdahl

Peter Bergdahl

Affärsutvecklare

Simon Ekberg

Simon Ekberg

Projektledare

Staffan Widell

Staffan Widell

Digital strateg/Projektledare

Gustav Lindh

Gustav Lindh

Google Ads & Marketing

j

Jack B

Systemutvecklare

Peder Gyllenberg

Peder Gyllenberg

Affärsutvecklare

Våra viktigaste värden

Vi vill vara det ledande och mest attraktiva marknadsföringsbolaget i Sverige. Det vi levererar ska skapa mervärden för våra kunder, leverantörer och oss själva samt bidra till lönsamhet för våra kunder och en hållbar digital utveckling.

Läs gärna mer om våra företagspolicy

signatur
origami

Integritet & ett öppet internet

Digital hållbarhet, framtidens internet och integritet är några av vår samtids viktigaste frågor.
Alla på Ampilio arbetar aktivt med att främja en framtid där internet är fritt och öppet. Vi tar medvetna val för att inte samla mer information om våra besökare, våra kunders kunder eller andra personer än vi behöver.

Sedan Ampilio startades för över 6 år sedan har vi varit stolta företagsfaddrar till Världsnaturfondens(WWFs) projekt att bevara tigrarna. Har du 2 minuter över se gärna deras informationsfilm om det viktiga arbetet att bevara arten.