Bli en i teamaet i Spanien

Webbutvecklare

Ampilio fortsätter att växa och nu letar vi efter ytterligare en kollega och vän som är en grym webbutvecklare. Vi har ett stort hjärta som slår för digital marknadsföring och söker dig som delar samma passion för den digitala världen. Du har bred erfarenhet av webbutveckling och de plattformar som nu är gällande, framförallt wordpress, men även har förståelse och kan JavaScript (Modernare syntax), PHP, CSS och grafiska program.


I ditt arbete är du självgående, proaktiv och mån om att hänga med i nya relevanta uppdateringar och utvecklingar i branschen.

Som person tror vi att du är driven, nyfiken och målmedveten. Du är analytiskt lagd, gillar problemlösning och är noggrann. Vi tror också du är prestigelös och gillar att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Med driv och engagemang kommer du långt!
Jobbet som webbutvecklare på Ampilio är en självständig roll för dig som både gillar eget ansvar och att vara en del av ett sammansvetsat team som stöttar och bollar idéer med varandra.

I det operativa arbetet ingår både att ta fram, presentera och utföra projekt tillsammans med våra medierådgivare och våra kunder. Kort sagt är du den viktigaste kuggen för att överträffa kundernas önskemål och beställning.


Ansökan mailas till info@ampilio.se senast den 13 Oktober.
Märk din ansökan “webbutvecklare Spanien”

Vi på Ampilio ser fram emot att läsa din ansökan!