Hur vi jobbar med hemsidor

Oavsett om det behövs en uppfräschning av en befintlig hemsida, en ny enkel hemsida eller en avancerad lead-machine så har vi lösningen för er.

Hemsidan är skyltfönstret för ert företag. Oavsett vilken bransch ni verkar i så är hemsidan central i din kommunikation med era kunder, såväl nya som befintliga.

Din hemsida är en av dina viktigaste medarbetare, den jobbar dygnet runt, året om med att besvara era kunders frågor. Den sköter kassan för de som vill handla. Den föreslår mervärden så att era kunder blir ännu nöjdare. När nya medarbetare söker sig till er går dom in på er hemsida innan dom skickar sin ansökan. Kort sagt: årets medarbetare!

Vi ser en stark koppling mellan de företag som är ledande inom sin bransch oavsett om det är advokater och revisorer eller målare och byggare. De som har en bra hemsida är ofta det ledande företaget och de som har en dålig eller ingen alls är de som inte får några förfrågningar.

Vi älskar WordPress då det är ett flexibelt CMS-system som även tillåter dig att enkelt använda, administrera och uppdatera sidan utan krav på tekniskt kunnande.

För de mer avancerade lösningarna så har vi även expertis inom .Net och PHP.

En hemsida ska vara innehållsrik för användarna, snabb, säker och mobilanpassad. När dessa faktorer är uppnådda så blir hemsidan konverterande oavsett om målet med hemsidan är att man ska ladda ner en bruksanvisning, köpa en skottkärra eller beställa en hemstädning.

Landningssida

En bra landningssida är en förutsättning för att lyckas med ditt SEO-arbete eller dina Google Ads. Men en landningssida kan även användas till att serva dina kunder för ett givet behov. Genom att ha landningssidor som guidar kunden till en lösning på dennes problem så kan du öka konverteringarna.

En bra konverterad landningssida hjälper även era fysiska säljare att öka antalet leads genom att samla in e-postadresser, förfrågningar, nedladdningar etc.

Landningssidor för olika ändamål exempelvis vid mässor, lansering av en ny bilmodell eller ett event gör att du inte behöver bygga om din hemsida.

Här kan du testa din hemsida

Vi hjälper dig att synas högst upp på Google!

För att de som söker på din hemsida ska se dig behöver du komma högst upp på träfflistan på Google när någon söker på ditt företag. Vi hjälper dig med detta.

Få en offert

Kontakta oss

Ring oss direkt