Vad är SEO?

Sökmotoroptimering

Idag använder i princip alla sig utav Google för att söka fram allt från närmsta nattöppna bensinmack, till att ta reda på hur många bultar det finns i Ölandsbron. Det är därför viktigt för ditt företag; små som stort att synas på Google. Det är ytterst väsentligt att du gör det på rätt sätt.

Det är här SEO (sökmotoroptimering) kommer in i bilden. Detta begrepp blir allt mer vanligt och spelar en stor roll i den digitala marknadsföringen. Detta eftersom SEO gör ditt företags webbsida synlig för Google och andra sökmotorer. På detta sätt blir det enklare för dina kunder och företagspartners etc. att hitta din hemsida. Vilket kan resultera i att du får flera nya kunder.

SEO hjälper därför ditt företag att synas på rätt sätt. Denna typen av indirekt marknadsföring gör sökmotoroptimering till ett lönsamt verktyg för att er organisation ska synas utåt.

Hur hjälper vi dig med SEO?


För att göra din hemsida optimerad för hemsidor görs det genom olika tekniker som kan delas in i två huvudgrupper: On Page och Off Page. On Page är därför det du gör på din egna hemsida medan Off Page är det arbetet som sker utanför webbsidan.

Jag vill gärna få mer information om hur ni kan hjälpa mig synas på Google


Relaterade länkar