Trygg och säker Domän & Webbhotell från Ampilio

– Vi erbjuder prisvärda lösningar för företag som ställer höga krav på att deras hemsida alltid ska finnas tillgänglig för besökare och kunder. För att en hemsida ska finnas på Internet krävs ett webbhotell, det är en lagringsplats för allt innehåll på hemsidan, exempelvis texten och bilderna. Det krävs även en domän för att hitta till hemsidan, det är adressen till hemsidan som visas högst upp i webbläsaren och syns i sökmotorer som Google. Vår domän är Ampilio.se

Samarbete med Sveriges största webbhotell


Vid val av leverantör för webbhotell och domän är trygghet och säkerhet viktigt. Därför samarbetar Ampilio med både Loopia (Sveriges största webbhotell) och Digital Ocean(världens största webbhotell).
Med automatiska förnyelser riskerar ni aldrig att förlora kontrollen över er domän eller att materialet på webbhotellet ska försvinna.

Trygghet säkrar er


Välj till trygghetspaket för bara 495:-/mån för daglig säkerhetskopiering och notifiering direkt via sms och mail om statusen på hemsidan ändras, läs mer om vårt trygghetspaket längre ner.

Registrera ny domän

Har ni inte redan en domän? Skriv er önskade domän i rutan nedan för att se om det är ledigt.

Wihoo! 🥳 Domänen är ledig!

Attans, domänen verkar upptagen.. Prova en annan! 😇

Fanns inte önskad domän ledig eller behöver ni hjälp att välja en domän? Vi har lång erfarenhet av domäner och marknadsföring och kan ge er råd och tips vid val av domän och hjälper er sedan beställa den domän som lämpar sig bäst för ert företag.

Tips vid val av domän


– Välj ett namn som är enkelt att komma ihåg ex. ert företagsnamn www.KajsasBageri.se.
– Välj en domän som inte r för lång, www.KajsasBageri.se är både enklare att komma ihåg och går snabbare att skriva jämfört med www.KajsasBageriPaGotlandAB.se.
– Ni kan välja en av de tjänster ni erbjuder som domän, ex. www.bageriet.se eller fönsterputs.nu.
– Köp båda domänerna .se och .nu för att undvika att någon annan köper den andra domänen senare.

Trygg, säker & stabil leverantör av webbhotell


Webbhotellet är platsen där allt innehåll somfinns på hemsidan lagras, därför är det viktigt att webbhotellet är säkert och har de resurser som krävs för att er hemsida alltid ska vara uppe på Internet.
Vi har två prisvärda paket som passar de flesta företag, välj mellan small eller medium.
Önskar ni en större lösning skräddarsyr vi gärna ett paket som passar er verksamhet och behov, oavsett storlek på hemsidan och tekniska krav.
Våra webbhotell körs alltid på de senaste versionerna och med de senaste uppdateringarna för er trygghets skull. Vi garanterar snabb responstid och låg laddningstid som ger era besökare en bättre upplevelse oavsett om dom besöker er hemsida via en mobil, tablet eller dator.

Underrubrik: Prislista webbhotell

Tips vid val av Webbhotell

– Välj det paket som passar er bäst, det finns ingen anledning att välja ett större paket som är dyrare om ni klarar er med det billigare alternativet.

– Webbhotellet påverkar hur snabbt hemsidan laddar. Över 70% av all Internettrafik i Sverige är via en smartphone och därför är det viktigt att hemsidan laddar snabbt.

– Välj till trygghetspaket för att få er hemsida säkerhetskopierad varje dag, få uppdateringar installerade automatiskt och om er hemsida mot förmodan slutar fungera blir ni notifierade direkt via både sms och mail.

Ruta med beställning av webbhotell, tills webbshoppen är uppe är det bara ett avancerat kontaktformulär: