SNABBARE, BÄTTRE & BILLIGARE

Vi tycker att alla företag ska ha råd att anlita erfarna och kunniga IT-konsulter för utveckling och digitalisering.
Kontakta oss idag, imorgon kan det vara för sent!

Berätta din idé så förverkligar vi den åt dig!

Vi erbjuder alla variationer av webbutveckling, inklusive anpassade webblösningar och CMS.

Vi designar, bygger och lanserar din app till ett fast pris. Vi använder oss inte av några standardplattformar utan bygger din App för iOS och Android helt utifrån dina behov och önskemål.

Vill du sälja mer produkter än du gör idag? Vi bygger e-handelslösningar som kopplar ihop affärssystem och logistiklösningar för att optimera din verksmamhet.

Genom att jobba kundspecifikt så anpassar vi din mjukvara helt efter dina behov och krav.

Vi tillgodoser våra kunders unika behov och önskemål. För vi vet att ett system som ständigt underhålls och utvecklas också används.

Hos oss kan du hyra en utvecklare som hjälper dig med både stora och små projekt. Är det så att du har projektledningen och teamet men saknar en utvecklare är detta den perfekta lösningen för dig.

Vi erbjuder prisvärda programmerare och utvecklare

Vi skapar användarvänliga lösningar genom att vara er helhetsleverantör oavsett storleken av ert projekt. Våra tjänster inom Programmering, Webbutveckling, Apputveckling och Systemutveckling ligger i framkant och är våra verktyg för att hjälpa er att nå era mål och framtidssäkra ert företag.
Välkommen till en komplett partner inom IT-utveckling och mjukvara.

man infront of people
webbutveckling

Hyr per timme eller få ett komplett pris på hela ert projekt

Är ni redo att förverkliga ert nästa projekt? Vi lämnar gärna ett prisförslag på hela eller delar av ert projekt.

Vill ni sluta betala dubbelt så mycket för samma kod? Med oss betalar ni ett rättvist pris för IT-tjänster. Våra seniora utvecklare hjälper er antingen på plats i Sverige eller på distans från Indien. All projektledning sker från våra projektledare i Sverige som i sin tur har direktkontakt med våra utvecklare i Indien.

Hyra en utvecklare

Har du projektledningen och teamet men saknar en utvecklare? Hyr in en dedikerad och kompetent utvecklare under arbetstoppar eller vid behov av ytterligare kompetens.

Vilken tjänst vill du ha ett kostnadsfritt offertförslag på?

Kund - Megakiosk

Megakiosk – En helt öppen affär

Megakiosk vill erbjuda människor på mindre orter där livsmedelsbutiker inte finns samma service som att bo mitt i stan, nära butiker. Genom sina obemannade butiker med ett bra sortiment av varor som innebär såväl tidsbesparing, mindre utslätt samt högre service för invånarna. 

Cloudfiy har byggt hela den tekniska plattformen samt en app där köpen genomförs. Allt med kundupplevelsen samt enkel administration som primära fokus.

Kund - Åkeriportalen

Vi har hjälpt ett ledande åkeri att digitalisera hela deras verksamhet.
Åkeriportalen är dels en mobilapp där chaufförerna rapporterar in alla händelser under ett arbetspass exempelvis tankningar, leveranser och avvikelser. Kontorspersonalen jobbar i desktopversionen och sköter där all planering, rapportering och uppföljning gällande alla förekommande händelser i ett åkeriföretag exempelvis ekonomi, HR samt trafikplanering.
Vinsten har blivit såväl bättre organisation vilket lett till högre trivsel som lägre bränsleförbrukning och maximerade laster vilket åtskilligt ökat lönsamheten.

laptop-akeriportalen

Hyra en utvecklare

Har du projektledningen och teamet men saknar en utvecklare? Hyr in en dedikerad och kompetent utvecklare under arbetstoppar eller vid behov av ytterligare kompetens.

Vilken tjänst vill du ha ett kostnadsfritt offertförslag på?

Scroll to Top