Youtube

Rörlig annonsering som engagerar

Varje månad är 1,5 miljarder personer inne och kollar på klipp från Youtube därför är detta ett perfekt sätt att nå ut till en bred publik för dig som företagare. Vi hjälper därför dig att annonsera till din målgrupp med rätt innehåll och vid rätt tidpunkt. Eftersom Youtube ägs utav Google annonserar man även här på Google Ads, men till skillnad från Google Ads så handlar denna annonseringen om videoklipp. Dessa klipp kan du välja att visa för en viss målgrupp så att du kan följa din strategi med annonsen. Målgruppen styrs därför av inställningar såsom demografi, intressen, placeringar och målgruppslistor från ditt egna företag. Detta är en perfekt marknadsföringskanal om ert företag vill nå ut med en specifik kampanj med tydligt budskap, fast till en bred publik.


Youtube annonsering
Just nu ger vi nya kunder ett presentkort på 750 kr att spenderas på annonsering på Youtube via ampilio. För att ta del av erbjudandet vänligen fyll i din E-post nedan.

Om det låter som något för ert företag och ni vill veta mer om just Youtube-annonsering finns det alltid någon till hands för att svara på dina frågor. Välkommen att höra av dig till oss!